Team PenNed stelt zich voor

Wie zijn wij en wat doen we?

Team PenNed bestaat uit 4 personen, die allemaal het PenNed-virus stevig te pakken hebben. Van links naar rechts:

Ellen Versantvoort
de grote initiator van PenNed en als Manager Innovatie eindverantwoordelijk. Met haar ervaring in het sociale domein, haar enorme netwerk en haar nimmer aflatende stroom van nieuwe ideeën is ze een bron van inspiratie en kennis.

Arianne Schekkerman
heeft jarenlang het bedrijfsleven gecombineerd met het docentschap en wordt blij van organiseren en structureren. Ze is nogal servicegericht, dol op technische snufjes en mag graag anderen enthousiasmeren. Al met al geknipt voor het coördinatorschap van PenNed.

Harke van der Wal
weet alles van financiële administraties en dus ook van Exact Online. Daarnaast is hij heel goed in het bedenken en regelen van handige plug-ins voor een PE. Met zijn jarenlange didactische ervaring, zijn ervaring als zelfstandige en zijn lange staat van dienst voor Stichting Praktijkleren fungeert Harke als vraagbaak voor velen.

Marloes van den Berg
is sinds voorjaar 2020 toegevoegd aan team PenNed. Marloes combineert een commerciële instelling met didactische vaardigheden en is daarnaast een juridische uitblinker. Daarnaast is ze een aanpakker en dat samen maakt dat ze een onmisbaar multi-talent voor PenNed is.

En verder
En verder maken we dankbaar gebruik van de gedreven ondersteuners die bij Stichting Praktijkleren werken! Natuurllijk de ICT-afdeling maar ook de afdeling Marketing & Communicatie, het secretariaat, de afdeling Training & Advies en de bureauredactie.