**GEANNULEERD** Belfair 2020 (13 maart)

Dichtbij en levensecht: de Belgische handelsbeurs. Ideaal om te bezoeken om een beeld van een PE te krijgen. En een mooie kans voor Nederlandse PE's om de producten live aan de man te brengen.

VANWEGE HET CORONA-VIRUS IS DEZE BEURS GEANNULEERD

De BELFAIR is een van de grotere beurzen voor practice enterprises. Per dag zijn er meer dan 100 stands die hun producten en diensten aanbieden. Daarnaast zijn er diverse wedstrijden voor de deelnemers, zoals de Elevator Pitch-wedstrijd en de Mystery Shopping Contest. De BELFAIR is de ideale manier om het concept van een virtueel oefenbedrijf live te zien. Hier vindt u impressies van de voorgaande BELFAIR's. 

Dit jaar doen er zeven Nederlandse PE´s mee aan de beurs. Op vrijdag 13 maart tonen zij hun producten en zetten ze alles op alles om zoveel mogelijk te verkopen.
 

<table> <tbody> <tr> <td>Locatie</td> <td>Nekkerhallen, Plattebeekstraat 1, Mechelen</td> </tr> <tr> <td>Tijd</td> <td>10.00 - 16.00 uur</td> </tr> <tr> <td>Beurs bezoeken?</td> <td>Meld u aan via een mail aan PenNed </td> </tr> <tr> <td>Deelnamen als standhouder?</td> <td>Inschrijving gesloten</td> </tr> </tbody> </table>