Bibliotheek - Ondernemen

In deze bibliotheek zijn de bestanden onderverdeeld in categorieën. Om een categorie open te klappen klikt u op het vierkantje rechts in de titelbalk van de betreffende categorie.

  

Website en webshop

Handelsbeurzen

 • pub bestand
  Format Creditcard (Publisher)Voorbeeld van echt ogende creditcard. Voor gebruik tijdens beurzen, open dagen en andere activiteiten waar kopers (bezoekers) zijn die niet zijn verbonden aan een practice enterprise. LET OP: u moet eerst dit bestand opslaan (via de rechtermuisknop) en dan openen.
 • png bestand
  Beursdeelname 1: Op weg naar de beurs Een poster vol handige tips om uw beursbezoek voor te bereiden (Bron: Cofep - België)
 • png bestand
  Beursdeelname 2: Op de beursvloerEen poster vol handige tips om uw beursbezoek optimaal te benutten (Bron: Cofep - België)
 • png bestand
  Beursdeelname 3: Na afloopEen poster vol handige tips voor de werkzaamheden na afloop van uw beursbezoek (Bron: Cofep - België)
 • pdf bestand
  Toolbox BeursRichtlijn met tips voor deelname aan een beurs (voorbereiding, beursbezoek en afhandeling).
 • png bestand
  POS-app: QR-code voor inlogschermWilt u verkopen registreren via gsm's of tablets? Gebruik dan de POS-app. Via deze QR-code komt u op het juiste inlogscherm.
 • xlsx bestand
  POS-app: Inlogcodes per PEWilt u verkopen registreren via gsm's of tablets? Gebruik dan de POS-app. Hier vindt u de inloggegevens.
 • pdf bestand
  Beurs evaluerenVoorbeeldformulier waarmee trainees hun rol tijdens de voorbereiding van een beurs en hun rol op de beurs kunnen evalueren.

How to - filmpjes

Gmail: mail doorlinken naar ander mailadres

Gmail: mappen aanmaken

 

 

 

Online tools

Trello
Online planningssysteem d.m.v. kaartjes die makkelijk te verschuiven zijn. Basisprincipe: Te doen / In uitvoering / Gedaan.

PDF Candy
Om bestanden vanuit PDF te converteren en allerlei andere opties m.b.t PDF's. Een account aanmaken is niet noodzakelijk.

Pixabay
Nederlandstalige website met gratis stockfoto's. De eerste rij hits zijn betaalde foto's, daarna volgen gratis afbeeldingen.

Exact Online voor de PE

Diversen