Bibliotheek - Ondernemen

In deze bibliotheek zijn de bestanden onderverdeeld in categorieën. Om een categorie open te klappen klikt u op het vierkantje rechts in de titelbalk van de betreffende categorie.

Nieuwe bestanden - jan.2020

 • Zie onderaan deze kolom: een map met handige bestanden voor bedrijfsleiders (inlog vereist). Je vindt hier onder andere de namen van je collega-bedrijfsleiders en de inlogcodes voor het POS-systeem. 
 • In de map Handelsbeurzen: Poster Beursdeelname 1: Op weg naar de beurs; ter voorbereiding van een stand op een handelsbeurs.

 

  

Bestanden voor bedrijfsleider - Inlog vereist

Om deze bestanden te kunnen zien log je in op deze website met je bedrijfsleiders account voor het portal:
= bl.nl01.....@penned.nl + bijbehorende wachtwoord 

 

  

Website en webshop

Handelsbeurzen

Online tools

Trello
Online planningssysteem d.m.v. kaartjes die makkelijk te verschuiven zijn. Basisprincipe: Te doen / In uitvoering / Gedaan.

PDF Candy
Om bestanden vanuit PDF te converteren en allerlei andere opties m.b.t PDF's. Een account aanmaken is niet noodzakelijk.

Pixabay
Nederlandstalige website met gratis stockfoto's. De eerste rij hits zijn betaalde foto's, daarna volgen gratis afbeeldingen.

Exact Online voor de PE

YouTube / How to ... filmpjes

YouTube / PE's in de praktijk

Diversen

 • pdf bestand
  Algemene folder PenNed en PE'sDeze folder geeft u snel een beeld van wat practice enterprises zijn en wat PenNed daarin betekent.
 • pdf bestand
  WoordenlijstDe taal van PenNed en PE's.
 • pub bestand
  Format creditcardVoorbeeld van echt ogende creditcard. Voor gebruik tijdens beurzen, open dagen en andere activiteiten waar kopers (bezoekers) zijn die niet zijn verbonden aan een practice enterprise. LET OP: u moet eerst dit bestand opslaan (via de rechtermuisknop) en dan openen.
 • pdf bestand
  Handleiding Bestanden in Google Drive zettenHandleiding om bestanden in Google Drive op te slaan.
 • xlsx bestand
  Mogelijke werkzaamheden in de PEOm de werkvoorraad op peil te houden: tientallen mogelijke taken voor trainees, inclusief aanduiding van o.a. op te leveren eindproduct, benodigde vaardigheden en de frequentie waarmee de taken uitgevoerd kunnen worden.