Een primeur: Nederlandse PE's met een stand op de BELFAIR 2020

Dit jaar doen voor het eerst 9 Nederlandse oefenbedrijven mee aan de megagrote internationale handelsbeurs in Mechelen (B).

12 en 13 maart is het zover; de jaarlijkse internationale handelsbeurs BELFAIR vindt plaats en dit jaar doen er maar liefst 9 Nederlandse oefenbedrijven mee! De beurs wordt jaarlijk georganiseerd door Cofep, de Belgische variant van PenNed en reeds zeer ervaren in het organiseren van grote handelsbeurzen.

Vanuit Nederland bemannen 7 practice enterprises een stand op vrijdag 13 maart. Tevens zijn er 2 Nederlandse oefenbedrijven die zich laten zich vertegenwoordigen door een Belgische Sales-opleiding en aldus zijn zeop die manier ook zichtbaar op de beurs. De oefenbedrijven met een stand zijn Go Worldwide (Gilde Opleidingen), Greenhouse (ROC Mondriaan), Cartagena Goods en Turbo Goodiebags (mboRijnland - 1) en Aladin, Dageraad en Profectus (mboRijnland-2). De practice enterprises die worden vertegenwoordigd zijn Adore van het Astrum College en Amsterdam van Aventus-Deventer.

Op dit moment zijn de oefenbedrijven druk bezig met het maken van banners, folders, dummy-producten en met het opstellen van de juiste procedures voor beursinkopen en beursverkopen.