Ondernemen

Uw PE is opgestart en de trainees zijn aan het werk. Uw belangrijkste taak als bedrijfsleider is nu het faciliteren van de dagelijkse gang van zaken in de PE, onder andere door te zorgen voor voldoende werkvoorraad. Via de optie Daily business in het menu hiernaast vindt u allerlei tips voor het runnen van de PE.

Mochten uw trainees onverhoopt om werk verlegen zitten, kijk dan eens bij Werk genereren.

Handelsbeurzen zijn een interessante manier om uw trainees allerlei levensechte leerervaringen te laten opdoen. Via de optie Handelsbeurzen vindt u meer informatie.

In de optie Netwerken vindt u allerlei tips om vanuit uw PE het contact met de buitenwereld te onderhouden.

De optie Inzet bedrijfsleven laat u zien hoe u de PE nog realistischer kunt maken en tegelijkertijd de banden met het regionale bedrijfsleven kunt aanhalen.

Dan is er de pagina Tips & tools, waarin u allerlei handige zaken vindt die van pas kunnen komen in een practice enterprise. Denk bijvoorbeeld aan een handleiding om bestanden in Google Drive te zetten en tips voor het gebruik van plansystemen of gratis websites.

Klik voor meer informatie op een van de opties in het menu links of raadpleeg het onderdeel  Bibliotheek-Ondernemen

Community voor bedrijfsleiders

Onder de knop linksonder zit de community, ofwel het forum waar u als bedrijfsleider terechtkunt met vragen of uw ervaringen en tips kunt delen met collega-bedrijfsleiders. De community is alleen zichtbaar en toegankelijk als u als bedrijfsleider bent ingelogd.

Bestanden voor bedrijfsleiders

In de bibliotheek Ondernemen staat een map Bestanden voor Bedrijfsleider. Deze map is alleen toegankelijk indien u inlogt met de bedrijfsleiders-inlog die u ook voor het portaal gebruikt.

Bestanden in deze map zijn onder andere

  • een namenlijst van de bedrijfsleiders van alle PE's
  • een lijst met inlogcodes voor het POS-systeem (voor tijdens beurzen en open dagen)