Ondernemen

Uw PE is opgestart en de trainees zijn aan het werk. Uw belangrijkste taak als bedrijfsleider is nu het faciliteren van de dagelijkse gang van zaken in de PE, onder andere door te zorgen voor voldoende werkvoorraad. Via de optie Daily business in het menu hiernaast vindt u allerlei tips voor het runnen van de PE.

Mochten uw trainees onverhoopt om werk verlegen zitten, kijk dan eens bij Werk genereren.

Handelsbeurzen zijn een interessante manier om uw trainees allerlei levensechte leerervaringen te laten opdoen. Via de optie Handelsbeurzen vindt u meer informatie.

In de optie Netwerken vindt u allerlei tips om vanuit uw PE het contact met de buitenwereld te onderhouden.

De optie Inzet bedrijfsleven laat u zien hoe u de PE nog realistischer kunt maken en tegelijkertijd de banden met het regionale bedrijfsleven kunt aanhalen.

Dan is er de pagina Tips & tools, waarin u allerlei handige zaken vindt die van pas kunnen komen in een practice enterprise. Denk bijvoorbeeld aan een handleiding om bestanden in Goolgle Drive te zetten en tips voor het gebruik van plansystemen of gratis websites.

En natuurlijk is er de community onder de knop linksonde, ofwel het forum waar u als bedrijfsleider terecht kunt met vragen of uw ervaringen en tips kunt delen met collega-bedrijfsleiders. De community is alleen zichtbaar en toegankelijk als u als bedrijfsleiders bent ingelogd

Klik voor meer informatie op een van de opties in het menu links of raadpleeg de Bibliotheek.