Ondernemen

Uw PE is opgestart en de trainees zijn aan het werk. Uw belangrijkste taak als bedrijfsleider is nu het faciliteren van de dagelijkse gang van zaken in de PE, onder andere door te zorgen voor voldoende werkvoorraad. Via de optie Daily business in het menu hiernaast vindt u allerlei tips voor het runnen van de PE.

Mochten uw trainees onverhoopt om werk verlegen zitten, kijk dan eens bij Werk genereren.

Handelsbeurzen, zowel fysiek als online, zijn een interessante manier om uw trainees allerlei levensechte leerervaringen te laten opdoen. Via de optie Handelsbeurzen vindt u meer informatie.

In de optie Netwerken vindt u allerlei tips om vanuit uw PE het contact met de buitenwereld te onderhouden.

De optie Inzet bedrijfsleven laat u zien hoe u de PE nog realistischer kunt maken en tegelijkertijd de banden met het regionale bedrijfsleven kunt aanhalen.

Dan is er de pagina Tips & tools, waarin u allerlei handige zaken vindt die van pas kunnen komen in een practice enterprise. Denk bijvoorbeeld aan een handleiding om bestanden in Google Drive te zetten en tips voor het gebruik van plansystemen of gratis websites.

Voor praktische hulp bij het ondernemen; neem eens een kijkje in de e-learning omgeving, in het bijzonder de module Ondernemen.

Chatbox voor bedrijfsleiders

Wilt u eens sparren met een collega bedrijfsleider, heeft u een korte vraag of een goede tip? Daarvoor hebben we een chatbox, die alleen toegankelijk is voor bedrijfsleiders. Deze is te vinden op MijnPE, gebruik de knop rechtsboven op elka pagina van deze website.