Inwerkprogramma Exact Online (kennismakingsmodule voor PE's)

Laat trainees snel leren hoe ze inkopen en verkopen van de PE kunnen boeken

Kennismakingsmodule EOL
PenNed heeft een kennismakingsmodule voor Exact Online gemaakt waarmee trainees de grondbeginselen van het boekhouden in dit programma leren. In de module maken de trainees kennis met vier onderdelen van het programma Exact Online: Relaties, Inkoop, Verkoop en Financieel. De trainees ervaren zo hoe handelsondernemingen tegenwoordig in- en verkopen administratief verwerken. De trainee volgt de module individueel, en zal daar waarschijnlijk zo'n 5 uur mee bezig zijn.

De module
Je vindt de module hier (log eerst in op je account bij Stichting Praktijkleren).

Licentiecode aanvragen
Wil je als bedrijfsleider van een PE de module aan je studenten aanbieden? Mail naar penned(at)stichtingpraktijkleren.nl en vraag een account aan voor de kennismakingsmodule Werken met Exact Online. Je ontvangt dan een licentiecode voor de oefen-PE Vlaggensite. Op de website van de oefenmodule staat de uitleg over het activeren van deze code. Vervolgens doorloopt de student 4 blokken met elk 3 tot 4 opdrachten.

Extra aanbod:
Exact biedt docent een gratis workshop van 1 uur in om aan de slag te gaan met het leermiddel 'Werken met Exact Online'. Wat kan je verwachten? 

Exact begeleidt je in dit uur bij:
- Het aanmaken van je Exact Online-docentenaccount aan en het goed inrichten ervan.
- Het toevoegen van je collega's als gebruikers.

En verder: 
- Krijg je uitleg, tips en tricks over het gebruik en beheer van het Exact Online-docentenaccount en de Exact Online-accounts van je studenten/leerlingen.
- Leer je gebruik te maken van het Exact Support en Training Center.
- Worden je verdere vragen beantwoord.

Aanmelden docentenworkshop
Plan de workshop in door een e-mail te sturen naar educatie(at)exact.com o.v.v. "Workshop Werken met Exact Online", je contactgegevens en welke datum/tijd je voorkeur heeft.