PenNed informeert

Voorlichting
PenNed organiseert voorlichting op maat over PE’s voor beslissers en (toekomstige) uitvoerenden. Dat kan bijvoorbeeld via een PenNed-presentatie op onze locatie in Amerfoort, maar als dat beter uitkomt kan dat ook bij u op locatie. Tevens organiseren we bij voldoende belangstelling een bedrijfsbezoek aan een bestaande practice enterprise of een bezoek aan een handelsbeurs voor PE's. Voorlichtingsbijeenkomsten met open inschrijving vindt u in het menu Nieuws & Agenda.

Raad & daad
Organisaties die een PE opstarten, staat PenNed met raad en daad bij. Allereerst ondersteunen we u via deze website. In het menu Opzetten vindt u heel veel informatie. Verder zijn we telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen en extra uitleg. En natuurlijk kunnen we als u dat wenst een speciale bijeenkomst plannen. 

Promotie
PenNed is aanwezig op conferenties en themadagen om geïnteresseerden uit het onderwijs en het sociale domeine te informeren. PenNed is als onderdeel van Stichting Praktijkleren actief op sociale media, zoals LinkedIn.