PenNed traint.

PenNed biedt bedrijfsleiders van practice enterprises diverse trainingen.

Start to Practice
Elke bedrijfsleider die een PE gaat runnen volgt eerst de Start to Practice-trainings. Deze verplichte training bestaat uit diverse onderdelen en is praktisch van aard, zodat de toekomstige bedrijfsleider meteen aan de slag kan om de PE op te zetten. Hier vindt u meer info over deze training.

Start to EOL (Exact Online)
Voor PE's is een speciale variant van Exact Online beschikbaar via PenNed. Deze versie ondersteunt behalve uw boekhouding onder meer het relatiebeheer (CRM) en de facturatie. Bedrijfsleiders die deze versie van Exact Online willen gebruiken, biedt PenNed een training van een halve dag waarna ze dit programma optimaal kunnen inzetten. 
Let op: dit is geen beginnerstraining Exact Online. Wij verwachten van deelnemers dat ze reeds ervaring hebben met het programma. Ook is het noodzakelijk dat de bedrijfsleider de Start to Practice-training al heeft gevolgd en enige ervaring heeft opgedaan in een practice enterprise.

Deze EOL-training wordt regelmatig aangeboden (zie Nieuws & Agenda) en is ook op aanvraag beschikbaar.

Thematrainingen
Om het werken in een PE gemakkelijker en/of professioneler te maken bieden we diverse thematrainingen aan. Voorbeelden hiervan zijn Plannen met Trello, Google in de PE, Gebruik sociale media, en Voorbereiding Beursdeelname. Voor meer informatie zie Nieuws & Agenda of neem contact op met penned(at)stichtingpraktijkleren.nl.

Maatwerktrainingen
Heeft u een specifieke trainingswens die niet in ons aanbod voorkomt? Neem contact op met PenNed en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Trainingsdata
Via de button hieronder komt u in het menu Nieuws & Agenda en ziet u op welke data trainingen met open inschrijving worden aangeboden.